Een unieke manier om je woning te upgraden – Het tijdloze en duurzame steellook interior

Total
0
Shares

Bouten Kozijn- & Geveltechniek gelegen in Baarlo, Limburg, heeft zich met meer dan 45 jaar ervaring gespecialiseerd in het produceren van staal look producten zoals kozijnen, deuren en wanden. Dit revolutionaire concept is de perfect combinatie tussen de tijdloze robuuste uitstraling van staal met duurzaamheid- en gemaksvoordelen van aluminium. Elegantie en stijl voor een voordelige prijs. Steellook interior is niet meer weg te denken uit de hedendaagse trends en moderne interieurinrichtingen.

Uitstraling van staal, voordelen van aluminium.

Steellook interior heeft een aantal grote voordelen tegenover het gebruik van echte stalen deuren en wanden. Ten eerste zijn de kosten van een steellook binnendeur of wand vele malen goedkoper dan een stalen deur. Dit kan soms wel meer dan €1000 verschillen. Daarbij bieden staal look producten bij Bouten Kozijn- & Geveltechniek uitstekende isolatiewaardes, waardoor het ook een verstandige keuze is voor je energierekening. Staal is namelijk een slecht isolerend materiaal, wat in de hedendaagse energiezuinige woningen geen goede match is. Buiten de goede isolatie heeft aluminium nog meer duurzame voordelen. Zo gaat het materiaal meer dan 70 jaar mee en is het 100% recyclebaar. Kortom, steellook interior biedt je dezelfde prachtige uitstraling van staal, tegen een scherpere prijs met daarbij betere isolatie en minder onderhoud.

Op maat gemaakt voor jou

Bij het kopen van een nieuwe deur of wand is het belangrijk dat deze goed aansluit op je woning. Maatwerk is hierbij van groot belang. Ieder huis is uniek en heeft zijn eigen eisen. Standaard maten bestaan dus ook niet in de ogen van Bouten Kozijn- & Geveltechniek. Alle producten worden volledig op maat gemaakt voor je in hun eigen fabriek in Baarlo. Met volledige controle over alle facetten, creëer je een echte droomdeur of wand. Of je nu kiest voor een schuifdeur, taatsdeur, draaideur of vouwwand, met steellook ben je verzekerd van een strakke deur die perfect aansluit op je woning en interieur. Geniet van de grote hoeveelheden lichtinval en vergroot de ruimte in je huis. Het strakke design van een staal look deur in combinatie met de grote glazen oppervlaktes zijn ideaal om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden of juist te combineren. Het geeft je woning een open en uitnodigende sfeer. Beschikbaar in verschillende kleuren, zoals het klassieke diepe zwart, maar ook in iedere andere RAL-kleur. Steellook interior is de ideale manier om jouw woning op een duurzame manier te upgraden naar een tijdloze en stijlvolle minimalistische uitstraling.

Total
0
Shares

Stralende tuinen: buitenverlichting ideeën en tips

Welkom bij deze uitgebreide gids over buitenverlichting, een essentieel element voor elke tuinliefhebber. Buitenverlichting is niet alleen praktisch,…

You May Also Like