Zo kun je blijven douchen bij een badkamerverbouwing

Total
0
Shares

Staat er een badkamerverbouwing op de planning? Daar kan je natuurlijk wel heel blij van worden. Het is fijn om de badkamer eindelijk te kunnen aanpassen aan deze tijd. Er zitten ook wel nadelen aan. Zo kan je bijvoorbeeld tijdelijk je douche niet gebruiken. Het is gelukkig wel zo dat je alternatieven hebt. Wanneer je aan het verbouwen bent kan je bijvoorbeeld voor de mobiele douchecabine gaan, of één van de andere opties die je hier vindt.

Douchen bij bekenden

Een logische keuze is natuurlijk dat je de douche van vrienden, bekenden of familie gebruikt. Het is vaak geen probleem om een enkele keer hier en daar te douchen gedurende verbouwing. Bij voorkeur kan je dit doen bij een goede buur. Dit is ook helemaal niet vreemd om te doen. Dit maakt het natuurlijk wel ook zo gemakkelijk. Dat geldt zeker wanneer je meer dan één optie hebt waar je van de douche gebruik kan maken.

Na het sporten douchen

Stel dat je toch nergens terecht kan om te douchen, ook dan is er een goed alternatief. Je kan namelijk na het sporten ook direct douchen. Op veel sportscholen zijn bijvoorbeeld goede douches te vinden die je direct kan gebruiken. Dit maakt het ook wel zo comfortabel, direct na een intensieve training. Het is zelfs een reden om vaker te gaan sporten.

Kiezen voor een mobiele douchecabine

Tot slot hebben we het ook nog even over het gebruik van de mobiele douchecabine die je kan kopen of huren. Die zijn ook specifiek voor dit soort situaties bedoeld. Het is fijn om te weten dat ze overal te gebruiken zijn. Je ziet ze op evenementen, op bouwplaatsen, maar ook bij mensen thuis tijdens een verbouwing. Het is vooral ook fijn dat ze overal bruikbaar zijn.

Gemakkelijk laten plaatsen

Het is gemakkelijk om de douchecabine te laten plaatsen. Het is wel slim om een lekbak eronder te gebruiken. Het onderhouden en schoonhouden is echter heel simpel. Zo kan je dus ook tijdens de verbouwing gewoon thuis op een comfortabele manier blijven douchen. Je kan deze koppelen aan elementen zoals een geiser, boiler of doorstroomverwarmer. Al kan je ook gewoon koud douchen in nood. Bovendien kan je het combineren met een kleedhokje of een mobiel toilet. Wanneer je de douche buiten moet plaatsen, is het natuurlijk wel zo fijn om de nodige privacy te behouden. Ook dat is dus gewoon mogelijk.

Ben je sowieso meer van het douchen dan van het badderen, bekijk dan ook ons artikel met badkamer inspiratie zonder bad!

Total
0
Shares

Foto behang: wat is het en wat kun je ermee?

Foto behang is een populaire manier om een ​​kamer te personaliseren en een unieke sfeer te creëren. Met…

You May Also Like